Какво е WordCamp

WordCamp-овете са събития, посветени на WordPress – една от най-големите платформи за управление на съдържание; 35% от всички сайтове в света – от блогове за хобита до огромни медийни сайтове онлайн – се захранват от WordPress. 

WordCamp конференциите се организират от местни доброволци и ентусиасти. Всеки WordCamp носи своята специална атмосфера, която да пасва на местната WordPress общност. Най-често на тези събития се разглеждат теми, свързани с това как да използваме WordPress по-ефективно, с разработка на теми и разширения, с темата за онлайн сигурност и прочее. На WordCamp Пловдив обръщаме внимание и на оптимизацията за търсачки (SEO), на развиването на бизнес, на маркетинга и на още много вълнуващи теми. 

Хората, които посещават WordCamp събитията, са много и различни – от начинаещи блогъри, до собственици на бизнеси, програмисти и разработчици на софтуер, консултанти, маркетинг специалист, журналисти… Всички те споделят страстта по WordPress и са готови за нови познанства и контакти! 

Искате ли да се присъедините? Ще се радваме да ви видим на WordCamp Пловдив! 


Може да ви е интересно:

WordCamp Plovdiv набира лектори – кандидатствайте сега

Разгледайте снимките от WordCamp Пловдив 2019